2019 06 06

voorwaarden

Bestellen 
Bestellingen kunnen geplaatst worden via de webwinkel.

Styleberry.nl hanteert geen minimum bestelbedrag. Bijdrage verzendkosten
Voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van Uw bestelling betaalt U een bijdrage. 
Afhalen: Gratis

Verzendkosten in NL zijn € 3,95
Verzendkosten naar belgie zijn € 15,00


Persoonsgegevens 
Persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt door Styleberry.nl. Gegevens worden niet verstrekt aan derden.


U krijgt altijd bericht 
Wanneer U iets bij ons bestelt, krijgt U binnen maximaal 2 werkdagen bericht van ons over de levering van Uw bestelde artikelen. Mocht er een artikel onverhoopt niet op voorraad zijn, dan neemt Styleberry.nl zo spoedig mogelijk contact met U op.

Prijzen 
Alle prijzen zijn in euro´s, inclusief BTW. 

Levering 
Levering vindt plaats, indien de artikelen voorradig zijn, binnen 2 a 3 werkdagen na ontvangst van volledige betaling. Styleberry.nl zal ervoor zorgen dat de artikelen in deugdelijke verpakking wordt verzonden. Al onze artikelen worden via PostNL verstuurd. U ontvangt een e-mail als de verzending verstuurd is. De bestelde artikelen kunnen eventueel ook aan huis worden afgehaald. Dit alleen op afspraak.

Betaling 
U dient het totaalbedrag van uw bestelling vooraf te betalen via bank. Bij afhalen kan er contant betaald worden.

Retourneren 
Artikelen kunnen binnen 7 dagen geretourneerd worden, mits onbeschadigd en in originele verpakking. Hiervoor dient U wel eerst contact met ons op te nemen. De kosten van de retourzending zijn voor Uw rekening. Ook blijft U verantwoordelijk voor de artikelen tot het moment van ontvangst door Styleberry.nl. Wij storten het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug, doch uiterlijk binnen 30 dagen na retourontvangst van de geleverde goederen.

Aansprakelijkheid 
Styleberry.nl doet haar uiterste best om zo zorgvuldig mogelijk de inkoop van haar producten te doen. In geval van klachten over een geleverd product, wordt er contact opgenomen met de desbetreffende leverancier. Styleberry.nl staat ervoor in dat de producten voldoen aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en het niet in strijd zijn met op de datum van totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Styleberry.nl is nimmer aansprakelijk voor schade die voortkomt uit het onjuist gebruik van een door Styleberry.nl geleverd product. Men dient eventuele gebruiksaanwijzingen aandachtig door te nemen. De totale aansprakelijkheid bedraagt nooit meer dan de vergoeding die voor het betreffende artikel is betaald. 

Contact
Styleberry.nl
Johanna van der Meer
Kvk nummer: 54514622
BTW nummer: NL85133496 B01
Rabobank: NL23RABO0170895017  t.n.v. Wouter van der Meer V.O.F.
Email: info@styleberry.nl